Magyar Tudomány Ünnepe 2021 a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Görömbei László BTNL projektigazgató előadása a Ludovika Campus Széchenyi termében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából szervezett konferencián

 

Az elmúlt 18 évben a Magyar Tudományos Akadémia minden év novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából országos programsorozatot szervez, melyhez Egyetemünk hagyományosan ünnepi rendezvényekkel, konferenciákkal kapcsolódik. Az eseményfolyam idei mottója: „Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz”, amelynek fő üzenete, hogy csak a tudományos tények és összefüggések ismeretében vállalkozhatunk a környezetünkben zajló folyamatok megértésére.

E programsorozat keretében 2021. november 04-én az NKE Ludovika Campus Széchenyi Dísztermében került megrendezésre az „Innováció az élhető jövőért” című konferencia, melyre a Biztonsági Technológiák Nemzeti Laboratórium is meghívást kapott. A konferencián tartott „Biztonsági technológiák a jövő szolgálatában” című előadásában Görömbei László a BTNL projektigazgatója bemutatta a Labor alapvető célkitűzéseit, valamint a biztonságos jövő megvalósítása érdekében ország és országhatár, település, valamint intézményi-létesítményi szinten végzett kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységét.


Címkék: Hírek